TLC - Health and Beauty

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

TLCIaso™ Tea is een smakelijke thee, samengesteld met natuurlijke ingrediënten. Het is een speciaal mengsel om je ingewanden te reinigen en je hele lichaam te ontgiften en daarbij helpt het om gewicht te verliezen!

Door de  toegevoeging van speciale ingrediënten die een kalmerend effect hebben op de darmen, kan de thee ook gedronken worden door mensen met gevoelige darmen. Iaso™ Tea biedt een uniek mengsel van 100% natuurlijke ingrediënten. Het drinken van slechts 2 keer per dag 250 ml van deze milde thee kan je ongekende resultaten geven.

Iaso™ Tea is als witte thee, groene  thee, afslankthee en een heerlijke kruidenthee, en dat allemaal verpakt in een klein theezakje. Er gebeuren opmerkelijke dingen als je dagelijks 2 koppen Iaso™ Tea per drinkt. Het is mild maar verrassend krachtig. Te gebruiken voor darmreiniging, tegengaan van parasieten en candida, zuivert het bloed en detoxed het hele lichaam. Ontdek zelf waarom mensen dit een magische thee noemen.

Iaso Tea™ is een samenstelling van 9 veilige, natuurlijk en eetbare kruiden: Maria Distel, Gezegende Distel, Malva, Papaya, Heemst, Kamille, Kaki blad, Gember en Mirre. Deze samenstelling geeft een milde reiniging van het hele lichaam door slechts 2 koppen thee per dag te drinken. Door het drinken van Iaso™ Tea kunnen we weer genieten van de perfecte ontlasting!

iaso Tea is een kruidenthee met een unieke mix van 9 verschillende kruidensoorten en is ontwikkeld om je darmen te reinigen en je hele lichaam te ontgiften. Deze kruidenthee zorgt voor verbetering van de gezondheid van de dikke darm. Dit beïnvloedt het hele lichaam, met name de gezondheid van je spijsvertering. De thee helpt je weer schoon te voelen van binnen en gewicht te verliezen! Veel mensen met last van obstipatie, opgeblazen gevoel, indigestie, lever-, nier- en long problemen, zure reflux symptomen, candida en gastro-intestinale distresss zien vaak binnen een paar dagen verbetering. Zodra je vrij bent van toxines, candida, wormen en dergelijke, kunnen de cellen voedingsstoffen beter opnemen. Hierdoor kunnen orgaanfuncties, cholesterol en bloeddruk verbeteren waardoor je jezelf beter kunt voelen. Je voelt je fitter en raakt een paar pondjes kwijt.

Drink 2 keer per dag 250 ml iaso Tea bij een maaltijd en eventueel 125 ml bij een snack.

Welke ingredienten zitten er in iaso Tea

Maria Distel (Holy Thistle / Silybum marianum)
Een van de gunstige effecten van mariadistel is de versterkende werking op de lever. De lever verwerkt diverse voedingstoffen, waaronder vetten, en is daarmee een van de belangrijkste organen in ons lichaam. De lever neutraliseert of ontgift vele medicijnen, chemische vervuilers en alcohol. Mariadistel voorkomt een tekort aan glutahion, een aminozuur-achtige stof die het ontgiftingsproces mogelijk maakt in de lever. Onderzoeken hebben aangetoond dat mariadistel de glutathionconcentratie met zelfs
35% kan verhogen. Het kruid is een goede poortwachter die de hoeveelheid gifstoffen die de lever te verwerken krijgt beperkt.
Mariadistel is ook een krachtige antioxidant. Het is zelfs beter dan vitamine C en E in de preventie van schade door uiterst reactieve vrije radicalen. Mariadistel bevordert de groei van nieuwe gezonde levercellen als vervanging van oude beschadigde cellen. Het kruid helpt bij allerlei ernstige leveraandoeningen, waaronder virusinfecties (hepatitis) en leverbeschadigingen (cirrose).
Het remt ook de ontstekingsverschijnselen en de snelle celdeling bij psoriasis. Mariadistel kan ook heilzaam zijn bij endometriose (een van de oorzaken van verminderde
vruchtbaarheid bij vrouwen). Het kruid helpt namelijk de lever bij het verwerken van oestrogeen. Het wordt ook gebruikt bij candida en voedselallergie. Ten slotte kan mariadistel gunstig werken bij de preventie en behandeling van galstenen doordat het de productie van gal verbetert.

Gezegende Distel (Blessed Thistle Cnicus benedictus of Carduus benedictus)
De Gezegende Distel stimuleert de speekselproductie, werkt versterkend voor de maag en is goed voor de gal. Het bevordert de spijsvertering en verdrijft winderigheid.
Enkele stoffen in de gezegende distel hebben een ontsteking werende werking. In de fytotherapie wordt het ook ingezet tegen jicht, slijmbeursontsteking, artritis en oedemen.
Daarbij heeft het een urine uitdrijvende en bloedzuiverende werking. Deze plant zorgt er ook voor dat afvalstoffen sneller uit het lichaam verdwijnen.
De werking dat afvalstoffen uit het lichaam worden gezet en de bevordering van de spijsvertering zorgen ervoor dat het lichaam meer voedingsstoffen kan opnemen en deze kan gebruiken voor een voor een meer optimale manier om het lichaam en zijn
werkzaamheden in stand te houden.
Het kruid werd bekend voor zijn helende karakteristieken. Het werkt aansterkend, antiseptisch, koortswerend, spijsvertering bevorderend, urine-afdrijvend en bloedzuiverend.

Malva / Marfa (Chinese Mallow plant / Malva verticillata)
Een van de nieuwste trends in gezonde supplementen is de Malva verticillata plant, beter bekend als Chinese kaasjeskruid of kaasjeskruid. De plant werd oorspronkelijk geteeld in
Zuid-Europa en Azië, maar groeit nu van juli tot september op de vlakten en akkers in de hele wereld.
Malva verticillata zaden bevatten slijm, polysacchariden en flavonoïden. Slijm bestaat uit complexe koolhydraten die samen met flavonoïden en anthocyaninen, is daardoor rustgevend. Malva wordt in de kruidengeneeskunde beschouwd als verzachtend, helpt bij het elimineren van irritatie en lichte ontsteking.
Het is nuttig als een anti-inflammatoir middel voor de huid, maag en luchtwegen. Belangrijke toepassingen van kaasjeskruid zijn als thee voor droge hoest en keelpijn. Kaasjeskruid wordt ook gebruikt voor de behandeling van nieraandoeningen, vasthouden
van vocht, diarree en frequente dorst.
Malva breekt het vet in het lichaam af en drijft urine uit. Het werkt ook laxerend. Door deze medicinale eigenschappen kan malva worden ingezet in een dieet dat is gericht op gewichtsverlies.
Malva is een sterke anti-oxidant.

Papaya
Papaya is rijk aan antioxidanten, B-vitaminen, magnesium en vezels. Papaya bevordert
de cardiovasculaire gezondheid en biedt bescherming tegen darmkanker. Papaya kan ook helpen voorkomen dat ziektes als terugkerende oorontsteking, verkoudheid en griep.
Papaya bevat het verteringsenzymen papaïne, dat wordt gebruikt bij sportblessures en andere oorzaken van trauma en allergieën.

Heemst (The Marsh Mallow or Marshmallow Althaea officinalis)
Heemst stilt hongergevoel, laxerende werking. Werkt tegen brandend maagzuur. Verlaagd na de maaltijd de bloedsuikerspiegel.
Heemst wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt als zowel een levensmiddel en een geneesmiddel. Zowel de wortel en de bladeren bevatten een kleverige substantie. Gemengd met water vormt dit een gladde gel die wordt gebruikt voor het bekleden van de keel en maagwand waardoor irritaties verminderen. Het wordt ook uitwendig
toegepast om schrale huid te kalmeren.
Recente studies bevestigen dat heemst helpt bij het verzachten van geïrriteerde slijmvliezen.
Kan ingezet worden bij: astma, bronchitis, verkoudheid / keelpijn, hoest, Inflammatoire darmziekten zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, indigestie, maagzweren, huidontsteking.

Kamille Chamile
Goed voor maag en darmen. Maagversterkende, spijsvertering bevorderende en eetlustopwekkende kwaliteiten.
De thee van de bloemen werkt tegen ontstekingen en bij slijmhuidontstekingen tegen krampen, helpt bij slapeloosheid, nachtmerries, irritatie en kiespijn. Brengt de spijsvertering tot rust
Het helpt bij nerveuze indigestie, winderigheid, kolieken, gastritis en ontstekingen van de ingewanden.

Kaki blad (Persimmon leave Diospyros kaki)
Het blad fungeert als een mild laxeermiddel, stopt bloeden, is een effectieve remedie
voor aambeien, en versterkt zwakke bloedvaten, zoals spataderen. Persimmon extract en haar belangrijkste flavonoïde bestanddelen, astragaline, bij orale inname, fungeert als
een natuurlijke antihistamine die het vrijkomen van histamine remt en dus helpt allergische reacties te verminderen. Het verlicht de symptomen van dermatitis, minder ontsteking en verdikking van de huid, en minder vocht verlies dat kan leiden tot droge huid. De ruwe Persimmon vrucht wordt gebruikt voor constipatie vermindering, gastro- intestinale irritatie, dysenterie, chronische diarree, zweren in de darm en maag, catarre van de endeldarm en de dikke darm, aambeien, en stoppen met bloeden. Studies hebben aangetoond dat verbindingen in dadelpruim zich laat binden aan overtollig vet en helpt bij het verwijderen van vet uit het lichaam. Kaki bladeren zijn een sterke anti-oxydant.

Gember Ginger
Gember is goed voor de spijsvertering. Het helpt je voeding beter en sneller te verteren. Doordat het voedsel beter verteerd wordt kan je lichaam de voedingsstoffen beter opnemen. Gember helpt je cholesterol te verlagen. Dat is niet alleen gezond, het helpt je ook afvallen. Gember verbetert je stofwisseling zodat er zelfs in rusttoestand nog calorieën worden verbrand.
Gember zorgt ook voor een betere bloedcirculatie. Door een betere bloedcirculatie heb je meer energie. Meer energie om bijvoorbeeld je afslankoefeningen te doen. Ook zo kan gember je dus helpen je afslankdoelen eerder te bereiken.

Mirre Myrrh
Zowel in de oudheid als in het heden worden er vele genezende eigenschappen aan mirre toegeschreven. Het zou ontsmettend, samentrekkend (slijmhuid van tandvlees en mondholte), slijmoplossend, bloed reinigend en antiseptisch werken.
Een greep uit de toepassingen: bestrijding van bronchitis, (zwemmers)eczeem, kloven, ringworm, rimpels, wonden, artritis, vastzittende hoest, onzuivere huid, kiespijn, hoofdpijn, onregelmatige menstruatie, (chronische) verkoudheid, aambeien, spruw, witte vloed, ontstekingen aan luchtwegen, voetschimmel, gingivitis (tandvleesontsteking), mondzweren, longaandoeningen, mondontsteking, keelontsteking en mogelijk schildklieraandoeningen.

iaso Tea mag niet gedronken worden tijdens zwangerschap en borstvoeding.
iaso tea

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu