Jeunesse - Health and Beauty

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

JeunesseBevordering van nieuwe celgroei

Nieuwe celgroei is een essentieel onderdeel van het leven-het is hoe we groeien van kind tot volwassene. Maar als we ouder worden en onze groeiende wordt vertraagd, doet dat afbreuk aan de productie van nieuwe cellen. Op hetzelfde moment cellen van ons lichaam zelf leeftijd en hun functies beginnen te vertragen. Als het gaat om uw huid, kan dit leiden tot een saai, slappe teint op de buitenkant en de cellen die efficiënt kunnen niet aanvaarden van voedingsstoffen en verwijderen van toxine op de binnenkant.

Deel van Y.E.S.
De Jeunesse jeugd Enhancement systeem maakt gebruik van DNA-reparatie en antioxidant ingrediënten te verbeteren cel prestaties en lange levensduur. Onze cel van de stam octrooi-hangende innovatie helpt genereren nieuwe, vitale huidcellen in de eerste plaats.

De wetenschap van stamcellen
Dr. Nathan Newman, een wereldberoemde dermatoloog en cosmetisch chirurg, begon te zoeken naar een actuele behandeling om patiënten herstellen van brandwonden en ernstige verwondingen te helpen. Wetende dat stamcellen celgroei en regeneratie rijden, hij geïsoleerd van de cel van de stam groeifactoren die als de 'taal dienen' communiceren van cellulaire activiteit. Hoewel andere wetenschappers groeifactoren op basis van planten gebruikten, Dr. Newman afgeleid zijn factoren die de groei van de cellen van de stam van gezonde volwassenen, theoretiseren dat cel communicatie in dezelfde "taal" doeltreffender zou zijn.

De kracht achter LUMINESCE ™
De resultaten waren opmerkelijk. En zijn 200 + groeifactor complex is wat u zult ervaren in LUMINESCE ™ producten uit Jeunesse. Deze krachtige groei factor-complex is in staat om te verjongen van de huidcellen sneller en op een moleculair niveau. Nieuwe celproductie wordt gestimuleerd, wat resulteert in verhoogde collageen en elastine voor steviger huidtoon. Nieuwe cellen geven ook uw teint een vollediger verschijning met een gezonde, levendige gloed. Met LUMINESCE ™, huid verschijnt jongere, omdat op het cellulaire niveau, het letterlijk jongere is. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu