It Works - Health and Beauty

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

It WorksDe It Works Body Wrap (Ultimate Body Applicator) is een kant-en-klare wrap die eenvoudig te gebruiken is. De Body Wrap verstrakt en verstevigt de huid, reduceert de aanwezigheid van cellulite en verbetert de teint en structuur van de huid.
Er zitten 4 body wraps in een pakje. Hier is een goede reden voor! De meesten zien al de eerste resultaten na 1 behandeling. Afhankelijk van een aantal factoren kan het echter zo zijn dat je nog geen zichtbare resultaten waarneemt na 1 wrap. Soms heb je meerdere behandelingen nodig voordat je tevreden zult zijn met de behaalde resultaten. Belangrijk te weten is dat elke wrap werkt en er worden bepaald processen in jouw lichaam geactiveerd om de resultaten te behalen.

Dit is wat de body wrap doet:
•Verstrakt en verstevigt de huid
•Minimaliseert de aanwezigheid van cellulite, spataders en striae
•Verbetert de teint en structuur van de huid
•Verbetert contouren

Het leukste aan deze body wrap is dat hij super makkelijk is om te gebruiken. Binnen enkele minuten kan de wrap op elke gewenste plek toegepast kan worden (van kin tot teen)! Meestal gebruik je een hele wrap, maar je kunt hem ook doormidden knippen om hem passend te maken voor elk deel van je lichaam bijv.: jouw armen, kin of love handles.
De behandeling duurt 45 minuten tot max. 8 uur (niet bij de eerste behandeling). De ingrediënten werken echter nog 72 uur door, pas na deze tijd heb je het eindresultaat van 1 wrap. Elke 72 uur wordt een body wrap behandeling uitgevoerd totdat het gewenste resultaat behaald is. Hierna houd je de resultaten bij door 2 tot 4 keer per jaar te wrappen.


Wanneer je de Body wraps gebruikt is het belangrijk dat je de instructies stap voor stap volgt. Een van de belangrijkste punten is het water drinken. Als je niet voldoende water drinkt in de 3 dagen na de wrap behandeling dan zul je vaak ook weinig resultaten zien. Met voldoende water bedoelen we 2,5 tot 3 liter per dag (bij voorkeur verspreid over de dag). Ook belangrijk is dat je minder vethoudend of suikerhoudend voedsel eet in de 3 dagen na de body wrap behandeling!
Bovendien is het van groot belang dat de lotion, die zich op de wrap bevindt, goed in de huid kan trekken. Wij raden je daarom dan ook aan om de huid goed te reinigen (zonder zeep) of te gaan douchen (zonder zeep of gels).
Wij meten altijd op 3 plekken en maken voor/na foto’s. Dit is erg belangrijk om te doen omdat we 3 dagen na de wrap behandeling of 12 dagen na de kuur echt niet meer kunnen beoordelen hoe het ervoor uitzag! Alle stappen lees je hier.

Resultaten


Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik de Body Wrap?
De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals de buik, billen, bovenarmen, benen, hals, borst en rug. Om de Body Wrap toe te passen open  de verpakking, ontvouw de wrap en breng deze met de lotion zijde aan op je lichaam.
Om de wrap goed op zijn plek te laten zitten kun je deze inwikkelen met huishoudfolie. Bekijk het gebied elke dag, en leg het vast om zo het resultaat goed te kunnen zien! De formule blijft 72 uur werkzaam en de resultaten worden dus steeds beter.

Hoe werkt de Body Wrap?
Met de meeste body wraps verlies je slechts vocht. Dit gebeurt met de It Works Body Wraps niet! Het is juist heel erg belangrijk dat je veel water drinkt. De gifstoffen moeten uit je lichaam en daarvoor is veel water nodig! Tegelijkertijd wordt je huid strakker en steviger. Sommige van de ingrediënten geven je al resultaat na 45 minuten, terwijl andere zorgen voor progressieve resultaten gedurende de 72 uur na gebruik.  De resultaten zijn blijvend!

Zijn de resultaten blijvend?
De Body wraps zorgen ervoor dat de huid er strakker uit gaat zien en deze een "gelift" uiterlijk krijgt, deze resultaten zijn blijvend totdat de huid weer wordt uitgerekt door bijv. zwangerschap of gewichtstoename.
Hiernaast kun je met de body wrap ervoor zorgen dat de afvoer van gifstoffen plaatselijk gestimuleerd wordt. Velen behalen een positief centimeterverlies door de processen die geactiveerd worden. Of deze
resultaten blijvend zijn is uiteraard erg afhankelijk van het eet/ leefpatroon van de gebruiker.

Wat kan ik verwachten na 1 Body Wrap?

Als je slechts 1 Body Wrap probeert dan heb je 25% van de complete behandeling gedaan. Het is wel zo dat elke wrap werkt, sommigen zien hierdoor centimeters verdwijnen, anderen hebben een strakkere, mooiere of zachtere huid. Wat er vooraf helaas niet te voorspellen valt is hoe veel wraps je nodig zult hebben totdat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Elk lichaamstype is verschillend en de resultaten zijn per individu dan ook anders.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen
Gebruik 1 wrap per 72 uur totdat het gewenste resultaat behaald is. Daarna kun je (naar eigen inzicht) de losse wraps 1x per week, om de week, 1x per maand gebruiken om het bij te houden. Meestal is het voldoende om een behandeling om de 3 tot 6 maanden na het behalen van het gewenste resultaat weer te herhalen. Elke Body Wrap kun je slechts 1x gebruiken! Je mag slechts één gebied per keer behandelen.

Werkt de Body Wrap tegen cellulite en striae?
De natuurlijke actieve ingrediënten die in de It Works Body Wrap zitten hebben bewezen dat het de zichtbaarheid van cellulite en striae sterk vermindert, vooral bij regelmatig gebruik en in combinatie met de Defining Gel.

Kan ik met de Body Wrap slapen?
Je mak de Body Wrap maximaal 8 uur toepassen. We raden dit niet aan bij de eerste behandeling.

Kan ik meer dan één Body Wrap tegelijk gebruiken?
De body wraps zijn bedoeld om op één gebied tegelijkertijd gebruikt te worden. Gebruik op één gebied per keer zorgt ervoor dat je lichaam beter in staat is van de voordelen van de Body Wrap gebruik te maken. Bij meerdere Body Wraps tegelijkertijd is je lichaam niet in staat de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.
Voor toepassing op armen en benen kun je een body wrap in tweeën knippen en elke helft apart op een arm of been toepassen. Voor een symmetrisch resultaat kun je er ook voor kiezen om twee aparte body wraps gelijktijdig toe te passen op armen of benen.

Hoe voelt het als ik de Body Wrap om heb?
Tijdens het dragen van de Body Wrap zul je een lichte tinteling voelen. Het voelt verkoelend en verzachtend. Dit gevoel laat je weten dat de Body Wrap zijn werk doet!

Hoe groot zijn de body wraps?
De body wraps zijn ongeveer 54 cm lang bij 28 cm (op het breedste deel) breed.


Hoeveel water moet ik drinken als ik de Body Wrap gebruik?
We raden aan om minstens 2,5 liter water per dag te drinken, zeker in de 3 dagen dat de Body Wrap werkzaam is. Water drinken is de sleutel tot optimale resultaten en heel erg belangrijk om de afvalstoffen die vrij komen te kunnen afvoeren.

Kan iedereen de Body wrap gebruiken?
De Body Wrap is ontwikkeld voor volwassenen. Ze worden niet aanbevolen voor kinderen. Hoewel onze producten veilig en effectief zijn raden we zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven af de Body Wrap te gebruiken.
Als ik gezondheidsproblemen heb of medicijnen gebruik kan ik de Body Wrap dan veilig gebruiken?
Als je een medisch probleem hebt of zware medicijnen slikt raden wij aan om de lijst met ingrediënten met uw huisarts te bespreken.

Heeft de Body Wrap een houdbaarheidsdatum?
De Body Wrap blijft een jaar goed in de individuele verpakkingen. Zodra de individuele verpakking wordt opengemaakt moet de Body Wrap direct gebruikt worden. Dit verzekert een optimale werking en zorgt ervoor dat de lotion nog vochtig en verzadigd is. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu